S'Avenc   PROPOLI  BUCAL         TEKFILE  #  09 

Ingredients        

PROPOLIS               ( Apis mellifica )

CALÈNDULA           ( Calendula officinalis )

EQUINACEA            ( Echinacea purpurea )

MIRRA                      ( Commiphora myrrha )

IPÈ (LAPACHO)*    ( Tabebuia impetiginosa )

 

Acció. Analgèsic, antibiòtic, antifúngic, antisèptic, astringent, antiinflamatori, hemostàtic, cicatritzant i vulnerari.

Indicacions: aftes, nafres, encetades  i ulceres bucals, gingivitis (inflamació de les genives) mal de coll, tonsil·litis, faringitis i problemes dentals.

Presentació. Botella de topazi de 30, 60 i 120 ml. Amb comptagotes.

Posologia. Mesclar al 50% (una cullerada grossa) i fer gàrgares. L’hem de mantenir dins la boca el màxim de temps –com si fos un elixir– i desprès enviar-nos-el.

Caducitat: cinc anys. El grau d’alcohol és de 70º.

 Els components d’aquest aliment actuen en sinergia i així l’efecte final és mes efectiu que la suma dels seus components.

 

PRÒPOLIS.  És un producte especialment indicat per a les aftes, encetades o nafres bucals perquè conte els components que li donen una acció antiinflamatòria, antisèptica i cicatritzant molt rapida i eficaç. El podem posar a les genives inflamades.

CALÈNDULA. Té propietats antiinflamatòries, antisèptiques, astringents, hemostàtiques i vulneràries. Aporta la seva part a aquesta mescla.

EQUINÀCIA. És un antibiòtic natural, antiinflamatori, antial·lèrgic, cicatritzant i inmunoestimulant.

MIRRA. Amb propietats antisèptiques, antiinflamatòries, antimicrobianes i astringents. És una de les medecines naturals més eficaces del món per al mal de coll, aftes bucals i gingivitis. També te la propietat de fer forts els teixits que estan afectats.

IPÉ. Antibiòtic, antifúngic (especialment contra la Candida albicans), amb una gran quantitats de components actius, és un antibiòtic natural molt important per a les afeccions bacterianes i víriques, espacialment de la boca, el nas i el coll.

S'Avenc de Pòrtol (Pep Mates) - Camí de Sant Jordí, Bustia # 10 - Carretera MA 3010 ( Santa María >  Pòrtol ) Km. 2,5 -  07141 Pòrtol - Marratxí - MALLORCA - Spain - Telf. (34)  971  140-870   movil  636 230 858  - e-mail savenc@hotmail.com - Como llegar a la finca S'Avenc

© COPYRIGHT Pep Mates. Reservados todos los derechos. 1996-2010     esta pagina http://savenc.islapro.com/PropolisBUCALCatala.htm

* Ipé = Lapacho =  Pau d'arco, ipé roxo, arbol de taheebo.  PropoleoBUCALCatala.doc      Tekfile09